Η ΔΙΑΝΕΛ ιδρύθηκε το 1981 με έδρα την Αθήνα. Είναι η συνέχεια της Γερμανικής εταιρείας ΜΑΧ ΣΤΟΓΕΡ από το έτος 1965.

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της κατασκεύης ηλεκτρικών πινάκων στο λεκανοπέδιο Αττικής αλλά και με δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα σχεδόν 50 χρόνια τώρα.

Οι ραγδαίες εξελίξεις της εποχής μας και οι ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς δημιουργούν την ανάγκη για μεγαλύτερη οργάνωση και ενημέρωση στις νέες τεχνολογίες. Φιλοσοφία της εταιρίας μας είναι η αμοιβαία εμπιστοσύνη με τους πελάτες – συνεργάτες μας.

Η δική μας προσπάθεια είναι η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας γι' αυτό έχουμε αναπτύξει ένα σύστημα ποιοτικού ελέγχου σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001 του 2008 πιστοποιημένο από τον φορέα LL-C. Με τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού, σκοπός μας είναι να διασφαλίσουμε την γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη.

 


Η ΄'ΔΙΑΝΕΛ '' ιδρύθηκε το 1981 με έδρα την Αθήνα. Είναι η συνέχεια της Γερμανικής εταιρίας ΜΑΧ ΣΤΟΓΕΡ από το έτος 1965 Δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής ηλεκτρικών πινάκων στο λεκανοπέδιο Αττικής αλλά και με δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα σχεδόν 50 χρόνια τώρα..

Τα έργα μας

BoxImgA  BoxImgB  BoxImgB

Image01  Image01  Image01

BoxImgA  BoxImgB  BoxImgB

Επικοινωνία